Ämnen
Taggar
Fritext

Varför kostar fakturan 39 kronor trots att jag har autogiro?

Kostnaden på 39 kr gäller för dig som väljer att kombinera autogirot med pappersfaktura. Du kan alltid kombinera autogiro med ett av våra miljövänliga fakturaalternativ: e-postfaktura, som kostar 19 kronor per faktura, eller e-faktura som är kostnadsfritt. Du kan ändra faktureringsalternativ på Mina Sidor.

Faktura
Autogiro Faktura Betalning

Var denna information hjälpsam?

Jag har betalat min faktura, men det står fortfarande att den är obetald på Mina Sidor

Det tar alltid en eller flera bankdagar för en inbetalning att nå vårt faktureringsbolag PayEx. Om fler än 4 bankdagar har passerat, kontrollera ditt kontoutdrag. Om betalningen har administrerats av banken och beloppet dragits från ditt konto kommer det att bekräftas.

Har beloppet dragits från ditt konto? Meddela oss inbetalningsdatum, exakt belopp, konto- och OCR-nummer för att vi ska kunna hitta din betalning och placera den på rätt faktura.

Faktura
Faktura

Var denna information hjälpsam?

Kan jag få en avbetalningsplan eller skjuta upp min faktura?

Ja, under förutsättning att du inte har några tidigare skulder och har skött tidigare betalningar. Tänk på att begära anstånd innan förfallodagen. Det gör du via Mina Sidor. För att lägga upp en avbetalningsplan, kontakta kundservice.

Faktura
Faktura Betalning Anstånd Avbetalning

Var denna information hjälpsam?

Jag kan inte öppna min e-postfaktura

För att kunna öppna upp en e-postfaktura krävs Acrobat Reader. Har du problem med att öppna e-postfakturan trots att du har Acrobat Reader, prova att uppdatera Acrobat Reader till den senaste versionen.

Faktura
E-postfaktura Faktura Betalning

Var denna information hjälpsam?

När gäller lågpristaxa och högpristaxa?
Högpristaxa gäller måndag till fredag 8-18 och lågpristaxa gäller övrig tid. Dessa taxor gäller inom Sverige. När du ringer internationellt är det samma priser, dygnet runt.
Faktura
Faktura Pris

Var denna information hjälpsam?

Jag får felmeddelande när jag försöker betala min faktura på Mina Sidor med mitt betalkort.
Säkerställ att du har pengar på kontot när betalningen ska genomföras. Ett felmeddelande kan också bero på att ditt kontokort inte är anslutet till någon av säkerhetstjänsterna Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, som vi av säkerhetsskäl kräver i samband med betalningar. Kontakta din bank för mer information om säkerhetstjänsterna.
Faktura
Faktura Betalning

Var denna information hjälpsam?

Hur vet jag vilka minutpriser som gäller för mig?

Prislistan styr minutpriserna. Du kan se vilken prislista du har på Mina Sidor och dina fakturor. Aktuella prislistor finns även på hemsidan under respektive produkt.

Faktura Priser
Pris

Var denna information hjälpsam?

Söktips: osv

Mina Sidor - på dina villkor

Ta kommandot över dina abonnemang, tjänster och utrustning - dygnet runt, 365 dagar om året

Saknar du användarkonto?
Skapa ett nu »