Med självklar filosofi

När bra pris, kvalitet och service går hand i hand

Hos oss på Universal Telecom har en enkel och ganska självklar filosofi präglat arbetet sedan starten för drygt tio år sedan. Våra kunder ska varken behöva oroa sig över kostnader eller teknikkrångel. Uppkoppling och telefoni ska fungera och vara billigt, svårare än så är det inte.

I dagsläget förser vi över 100 000 svenskar med telefoni- och bredbandstjänster och vi gör det bra. Våra år i telekombranschen har genererat gedigen kunskap, något som givetvis gynnar våra kunder på flera sätt. Produktutvecklingen sker oupphörligt och vårt utbud ligger därför alltid i fas med efterfrågan. Vi kan på så vis erbjuda ett brett utbud av kvalitetstjänster och har något för alla.

Universal Telecom brukar kallas för en prispressare på telekommarknaden. Vi är stolta att vara några av de företag som har skapat en mer sansad prisbild på den europeiska telefoni- och bredbandsmarknaden. I längden innebär ju det mer kommunikation och fler upplevelser för våra kunder.

Universal Telecom startades i Sverige 1998. Redan året efter expanderade företaget till Holland och inom kort även till Danmark och Frankrike. 2013 blev Universal Telecom en del av AllTele.

Här slipper du halvtimmesköerna

Vår personal på kundservice och teknisk support förenar inte bara kunskap med hjälpsamhet och bra bemötande – här hjälper vi dig också snabbt. Du ska aldrig behöva tveka över att kontakta oss – vi finns här för dig.

Människa och miljö - vårt ansvar

Vi strävar efter att göra skillnad

När våra medmänniskor ställs inför svåra prövningar är det viktigt för oss att ta vårt ansvar. Därför tvekar vi inte att donera pengar när naturkatastrofer och andra kriser drabbar världen.


Universal Telecom ♥ Earth Hour

Vi tycker om världen och vill att miljötänket ska finnas närvarande i vårt arbete. Därför letar vi hela tiden nya lösningar för inte utsätta miljön för onödiga påfrestningar. Ett sätt att visa vårt engagemang är att delta i Earth Hour. Klicka på logotypen för att läsa mer.


Energismart mobil- och datoranvändning

Du vet väl att det är ganska enkelt att spara energi?

Många bäckar små, i längden gör vi jorden till en bättre plats att leva på. Klicka på gröna glödlampan för att ta del av några enkla men energisparande tips.


Universal Telecom & Telekområdgivarna

Universal Telecom är en av organisationen Telekområdgivarnas delfinansiärer och medlemmar. Telekområdgivarna ger kostnadsfri och opartisk hjälp om abonnemang för TV, telefoni och bredband.